ontbijtservice den haag voor een luxe ontbijt

Ontbijtservice Den Haag

Le Grand Dejeuner verzorgt uw ontbijt in Den Haag en omstreken. Een ontbijtje laten bezorgen is de ideale manier om iemand eens goed te verrassen. Wilt u de hoogste kwaliteit ontbijt dan biedt Le Grand Dejeuner de ideale oplossing!

De beste ontbijtservice in Den Haag

Le Grand Dejeuner is een ontbijtservice die haar sporen reeds verdiend heeft. Zo zijn wij uitgeroepen door Radar als beste ontbijtservice. Wij verzorgen graag uw ontbijt in de regio
Den Haag. U kunt genieten van een dagvers ontbijt dat met liefde en aandacht is bereid en bij u thuis of iemand anders wordt afgeleverd
.

Meer informatie

U kunt direct via onze website een ontbijt bestellen. Heeft u nog meer vragen over onze ontbijt service kunt u ons tussen 09:00 en 19:00 altijd bellen op 06-4135-3293 en u kunt natuurlijk altijd mailen naar info@legranddejeuner.nl.

Lekker Ontbijt

Een Lekker ontbijt voor een heerlijke start van de dag. Heerlijk wakker worden door de geur van verse croissants en verse jus d'orange en overheerlijke muffins

€ 19,50 p.p

Heerlijk Ontbijt

Een Heerlijk vers ontbijt om als verrassing cadeau te doen. een gezond ontbijtje voor een goede start van de dag. Met zachte romige Griekse yoghurt en krokante muesli en ijskoude latté.

€ 26,50 p.p

Ontzettend Lekker Ontbijt

Een luxe ontbijt om van te smullen.Een uitgebreid ontbijt met zalige carpaccio sandwich, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te smullen

€ 35,00 p.p

Ongelooflijk Lekker ontbijt

Een zeer uitgebreid ontbijt met lekkere Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€ 35,00 p.p

Verrukkelijk Champagne Ontbijt

Champagne ontbijt, zo luxe wordt ontbijt op bed! Deze champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief champagne.

€ 45,00 p.p

Champagne Ontbijt om van te Snoepen

Onze trots: het champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe champagne ontbijt wordt stijlvol opgedekt met zijden tafellakens, porselein  serviesgoed, kandelaars enz.

€ 65,00 p.p

Smul Ontbijt

Een lekker, goed gevuld ontbijt voor de kleintjes met een verse croissant, eitje, huisgemaakte jam en meer lekkers. Als extra cadeautje een potje bellenblaas en ballonnetje.

€11,50 p.p