ontbijt

Ontbijt

Wilt u uw naasten lekker verwennen met een ontbijt? Le Grand Dejeuner helpt u graag! Wij werken met uiterst verse producten om zo een kwalitatief hoogstaand ontbijt aan te bieden. Naast deze producten zijn wij ook bereid met u mee te denken om eventuele extra wensen te vervullen.

Ontbijt op bed

Een lekker ontbijt is meestal het begin van een goede dag! Le Grand Dejeuner helpt u om optimaal te genieten van een lekker ontbijt. U bepaalt waar en wanneer u uw ontbijt bezorgd wilt hebben.  Wij nemen graag het werk uit uw handen en komen graag uw wensen tegemoet!

Meer informatie

Direct een ontbijt bestellen via onze website is mogelijk. Heeft u nog meer vragen over onze ontbijt service? U kunt ons ook bellen tussen 09:00 en 17:00 op 06-4135-3293
en u kunt natuurlijk altijd mailen naar
info@legranddejeuner.nl.

Maak hieronder een keuze uit onze reguliere ontbijten.
Bestellen kan middels het bestelformulier of telefonisch via 06-4135-3293.
 

Lekker Ontbijt

Een Lekker ontbijt voor een heerlijke start van de dag. Heerlijk wakker worden door de geur van verse croissants en verse jus d'orange en overheerlijke muffins

€ 19,50 p.p

Heerlijk Ontbijt

Een Heerlijk vers ontbijt om als verrassing cadeau te doen. een gezond ontbijtje voor een goede start van de dag. Met zachte romige Griekse yoghurt en krokante muesli en ijskoude latté.

€ 26,50 p.p

Ontzettend Lekker Ontbijt

Een luxe ontbijt om van te smullen.Een uitgebreid ontbijt met zalige carpaccio sandwich, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te smullen

€ 35,00 p.p

Ongelooflijk Lekker ontbijt

Een zeer uitgebreid ontbijt met lekkere Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€ 35,00 p.p

Verrukkelijk Champagne Ontbijt

Champagne ontbijt, zo luxe wordt ontbijt op bed! Deze champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief champagne.

€ 45,00 p.p

Champagne Ontbijt om van te Snoepen

Onze trots: het champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe champagne ontbijt wordt stijlvol opgedekt met zijden tafellakens, porselein  serviesgoed, kandelaars enz.

€ 65,00 p.p

Smul Ontbijt

Een lekker, goed gevuld ontbijt voor de kleintjes met een verse croissant, eitje, huisgemaakte jam en meer lekkers. Als extra cadeautje een potje bellenblaas en ballonnetje.

€11,50 p.p