ontbijtservice-delft

Ontbijtservice Delft

Le Grand Dejeuner bezorgt uw ontbijt in Delft en omstreken. Een heerlijk vers en gezond ontbijt laten bezorgen is de ideale manier om iemand eens goed te verrassen. Wij werken met dagverse ingrediënten om de allerhoogste kwaliteit te kunnen bieden.

De beste ontbijtservice van Delft

Le Grand Dejeuner is een ontbijtservice die zijn sporen in 8 jaar heeft verdiend. Zo zijn wij meermaals uitgeroepen als beste ontbijtservice. Bekijk hier de grote Radar ontbijt test. U kunt genieten van een dagvers ontbijt dat met liefde en aandacht is bereid.
Wij bezorgen 7 dagen per week vanaf 06:00 tot 13:00. 
Maak hieronder een keuze uit onze ontbijten. Bestellen kan via het
formulier of telefonisch via nummer 06-4135-3293

Klantenservice

Heeft u vragen over onze ontbijten of speciale wensen kijk dan even bij de klantenservice. uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar tussen 09:00 en 18:00.

Lekker Ontbijt

Een Lekker ontbijt voor een heerlijke start van de dag. Heerlijk wakker worden door de geur van verse croissants en verse jus d'orange en overheerlijke muffins

€ 19,50 p.p

Heerlijk Ontbijt

Een Heerlijk vers ontbijt om als verrassing cadeau te doen. een gezond ontbijtje voor een goede start van de dag. Met zachte romige Griekse yoghurt en krokante muesli en ijskoude latté.

€ 26,50 p.p

Ontzettend Lekker Ontbijt

Een luxe ontbijt om van te smullen.Een uitgebreid ontbijt met zalige carpaccio sandwich, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te smullen

€ 35,00 p.p

Ongelooflijk Lekker ontbijt

Een zeer uitgebreid ontbijt met lekkere Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€ 35,00 p.p

Verrukkelijk Champagne Ontbijt

Champagne ontbijt, zo luxe wordt ontbijt op bed! Deze champagne ontbijten zijn gevuld met heerlijke verse beleg soorten, vers gebakken croissants, gerookte zalm en bonbons, inclusief champagne.

€ 45,00 p.p

Champagne Ontbijt om van te Snoepen

Onze trots: het champagne ontbijt om van te snoepen. Dit ongelooflijk uitgebreid luxe champagne ontbijt wordt stijlvol opgedekt met zijden tafellakens, porselein  serviesgoed, kandelaars enz.

€ 65,00 p.p

Smul Ontbijt

Een lekker, goed gevuld ontbijt voor de kleintjes met een verse croissant, eitje, huisgemaakte jam en meer lekkers. Als extra cadeautje een potje bellenblaas en ballonnetje.

€11,50 p.p