ontbijtservice-berkel-en-ro

Ontbijtservice Berkel en Rodenrijs

Le Grand Dejeuner verzorgt Uw ontbijtje in Berkel en Rodenrijs en omstreken. Een Ontbijtje is de perfecte manier om hem of haar eens goed te verrassen. Heeft U zelf echter niet zo veel zin om lang in de keuken te staan of geeft U het werk liever uit handen, dan biedt Le Grand Dejeuner de ideale oplossing.

De beste ontbijtservice in Berkel en Rodenrijs 

Le Grand Dejeuner is een ontbijtservice die haar sporen ruim verdiend heeft. Zo zijn wij meermaals uitgeroepen als beste ontbijt makers van Zuid-Holland. Door Tros Radar zijn wij zelfs genoemd als beste ontbijtservice van Nederland! Wij verzorgen graag Uw ontbijt in de regio van Berkel en Rodenrijs en omstreken. U kunt genieten van een kraakvers ontbijt dat met alle liefde en zorg is bereid en bij U thuis of iemand anders ander wordt bezorgt. Kwaliteit is onze garantie! Wij zitten in Berkel en Rodenrijs, dus voor bezorging in Berkel en Rodenrijs bereken wij geen bezorgkosten!

Ontbijt bestellen?

Onze ontbijtjes besteld u via het bestelformulier
of telefonisch Via nummer 06-4135-3293

 

Lekker Ontbijt

Een Lekker ontbijt voor een heerlijke start van de dag. Heerlijk wakker worden door de geur van verse croissants en verse jus d'orange en overheerlijke muffins

€ 19,50 p.p

Ontzettend Lekker Ontbijt

Een luxe ontbijt om van te smullen.Een uitgebreid ontbijt met zalige carpaccio sandwich, grove Ardenner paté, soesjes en moorkopjes om lekker van te smullen

€ 35,00 p.p

Ongelooflijk Lekker ontbijt

Een zeer uitgebreid ontbijt met lekkere Belgische wafels met kersen compote, Noorse gerookte zalm, roomboter croissants en vers gebakken broodjes om uitgebreid van te genieten.

€ 35,00 p.p